Campanii de constientizare ti-am mai prezentat si cu alte ocazii. Voi continua sa o fac ori de cate ori se va intampla sa mai dau peste una care face furori prin acuratetea sa. Ca si restul, si aceasta socheaza. E nevoie, insa. Cum altfel vei putea intelege odata ca bautul si condusul nu merg mana in mana. Niciodata.

„Nu te urca la volan baut”, „Nu vorbi la telefon in timp ce conduci” sau „Centura de siguranta salveaza vieti”. Sunt sfaturi pe care le auzi constant si pe care le dai si tu uneori. Nu ai nevoie sa ti se reaminteasca de regulile astea atat de la mintea cocosului. Oare?

In Thailanda, alcoolul este principala cauza a accidentelor rutiere mortale. Bineinteles ca era nevoie de o campanie care sa arate clar si raspicat pericolele la care se raspun cei care conduc sub influenta alcolului. O campanie cat mai socanta si cat mai exact a acestui gest sinucigas. Ca aceasta:

Stiu, cu totii ne dorim sosele mai bune si mai sigure. Se va intampla atunci cand vom constientiza ca suntem proprii nostri dusmani, ca, de multe ori, siguranta depinde de noi si de gesturi mici, cum ar fi pusul centurii de siguranta, care iti rapesc fix 10 secunde din viata, dar iti dau inapoi inmiit.

In GALERIA FOTO ti-am pregatit mai multe campanii de constientizare socante, dar extrem de bune. Atat de bune incat au luat premiile brandurilor cu milioane de dolari investiti in publicitate pe la diferite concursuri din industrie.

Iti cam dau de gandit, nu-i asa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.