Dupa ce a strabatut intreaga tara, caravana Coca-Cola a dus sarbatoarea Craciunului in satul Pietroasele, judetul Buzau, care, pentru prima data in ultimii ani, a fost impodobit cu lumini de sarbatoare. Peste 1.000 de localnici au intampinat caravana Coca-Cola si s-au bucurat de surprizele aduse de aceasta.

Pentru locuitorii satului de la poalele dealului Istrița, Craciunul a venit in acest an odata cu sosirea caravanei Coca-Cola. Marti seara, localnicii s-au strans in centrul satului, impodobit in lumini de sarbatoare, si au asistat la un program special de Craciun, in care vedete au fost Delia Matache si Dan Fintescu.

Luminile in satul Pietroasele au fost aprinse cu ajutorul a peste 23.000 de consumatori, care au intampinat caravana Coca-Cola pe tot traseul ei prin Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj si Iasi. Ei au donat energie la automatul special creat de Coca-Cola pentru a ajuta la impodobirea satului din județul Buzau. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola a masurat energia generata de telefonul mobil, atunci cand ecranul activ al acestuia era plasat in dreptul panoului. Aparatul era dotat cu un ecran care monitoriza si indica nivelul de energie electrica acumulata in functie de durata de expunere a telefonului.

Anul acesta, i-am invitat pe consumatori sa devina Mos Craciun pentru o zi. Raspunsul lor a depasit asteptarile: zeci de mii de oameni au donat energie pentru satul Pietroasele, dovedind ca putem fi mai fericiți daruind decat primind”, declara Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

In luna noiembrie, consumatorii Coca-Cola au putut propune, timp de zece zile, pe blogurile partenere ale campaniei si pe pagina de Facebook Coca-Cola, povesti ale satelor unde ar dori sa ajunga caravana Coca-Cola. Dintre sute de propuneri, povestea satului Pietroasele a fost aleasa dupa ce a impresionat juriul special format din jurnalisti, bloggeri si reprezentanti ai companiei.

Satenii se vor bucura de luminile de sarbatoare pana la finalul anului. Pentru sprijinirea pe termen lung a comunitații locale, Coca-Cola va demara, la inceputul anului viitor, un proiect de dotare a satului cu panouri fotovoltaice.

Citeste si:
VIDEO Rusia a înlocuit băutura Coca-Cola cu Komi-Cola
VIDEO Rusia a înlocuit...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.