Hraneste umanitatea din tine si citeste o poveste care te va emotiona total si iti va schimba perspectivele asupra vietii:

Aceasta emotionanta poveste a facut inconjurul internetului si am dorit sa v-o facem cunoscuta si voua chiar daca originea povestii este necunoscuta. Hraneste umanitatea din tine si citeste o poveste care te va emotiona total si iti va schimba perspectivele asupra vietii:

Prezentul...

Doi barbati, amandoi grav bolnavi, au ocupat aceeasi camera de spital. Medicul i-a permis unuia dintre barbati sa se ridice stand in pat timp de o ora in fiecare dupa-amiaza pentru a inlesni astfel drenarea fluidului din plamanii sai. Patul acestuia era asezat langa unica fereastra din camera. Celuilalt barbat in schimb, doctorul i-a recomandat sa stea tot timpul intins pe spate.

Barbatii vorbeau ore in sir. Vorbeau de sotiile lor, de familiile lor, de casele lor, de joburile lor, de implicarea lor in serviciul militar, de locurile in care isi petreceau vacanta…

In fiecare dupa-amiaza, cand barbatul aflat in patul de langa fereastra statea in capul oaselor, acesta isi petrecea timpul descriindu-i colegului sau de camera toate lucrurile pe care le putea vedea pe fereastra.

Barbatul din celalalt pat a inceput sa traiasca pentru acele momente de o ora cand lumea lui devenea brusc mai mare si insufletita de toate activitatile si culorile lumii de afara.

Fereastra dadea inspre un parc cu un lac incantator. Rate si lebede se jucau in apa in timp ce copiii isi carmuiau barcile pe suprafata apei. Tineri indragostiti mergeau brat in brat printre flori in toate culorile posibile, iar de la distanta putea fi vazuta o priveliste minunata a profilului orasului.

In timp ce barbatul de la fereastra descria toate acestea in detalii bine mestesugite, barbatul de pe partea cealalta a camerei inchidea ochii, imaginandu-si pitoreasca scena.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Intr-o dupa-amiaza calda, barbatul de la fereastra descrie cum trece o parada…

Citeste cotinuarea pe Garbo.ro

Foto main: fata visand sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.