Buna dimineata, soare! Diminetile tocmai au devenit cel mai bun prieten al tau. Chiar daca urasti sau adori sa te trezesti devreme, folosirea orelor matinale ar putea deveni cheia pentru o viata sanatoasa si de succes. Trezirea devreme este un lucru comun pentru multi CEO si oameni influenti. Margaret Thatcher obisnuia sa se trezeasca la 5 A.M..

1. Fa miscare

Majoritatea oamenilor care fac gimnastica o fac dimineata. Chiar daca vorbim de yoga, jogging sau o “fuga” la sala, a face miscare inainte de munca iti da energia necesara pentru o intreaga zi si acel sentiment de realizare. Oricine poate face fata unui teanc de hartii dupa 200 de abdomene!

Chiar daca nu te incanta ideea de a te trezi cu noaptea in cap si vremea de afara “te trage la somn”, incearca totusi sa te trezesti cu 15 minute mai devreme pentru a face putina miscare – ajuta si impotriva bolilor de inima.

2. Pune-ti la punct prioritatile zilei

Maximizeaza-ti potentialul punandu-ti la punct programul pentru ziua respectiva si scopurile. Diminetile, cu mintea limpede, este foarte bine sa faci acest lucru si este deseori singura perioada a zilei cand este liniste. Poti sa gandesti mai limpede si ai timp sa faci acest lucru chiar si atunci cand faci miscare.

Citeste continuarea, dar si alte Stiri din Noua Economie pe Wall-Street.ro

Foto main: ceas cu alarma sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.