Patrunde in fascinantul univers feminin si descopera 25 de lucruri interesante pe care nu le stiati despre femei...

1. O femeie mananca in medie 2-3 kilograme de ruj de-a lungul vietii sale.

2. Marie Curie este singura femeie care a castigat vreodata 2 premii Nobel, unul in fizica si unul in chimie, pentru studiul radioactivitatii. Jane Addams este prima femeie din lume care a castigat Premiul Nobel pentru Pace.

3. Cercetarile arata ca in medie o femeie petrece 120 de ore pe an uitandu-se in oglinda, ceea ce inseamna aproximativ 5 zile pe an.

4. Daca strigi o femeie, aceasta va avea tendinta de a-ti raspunde intorcandu-si capul. Barbatul, in schimb, isi va intoarce tot corpul.

5. Primul programator din lume a fost femeie. Numele ei este Ada Lovelace.

6. Chiar daca o femeie are aceeasi greutate ca a unui barbat, se stie ca alcoolul are un impact mai mare asupra corpului acesteia. Oamenii de stiinta asociaza acest fapt premisei ca in trupul femeii se afla mai putina apa, ceea ce determina ca alcoolul sa fie absorbit mai repede decat in cazul barbatilor.

7. Mariei Stuart (cunoscuta in istorie si drept Mary, regina scotienilor) ii este atribuit primul teren de golf din lume.

8. In medie, o femeie detine mai mult de 25 de perechi de incaltaminte.

9. Dintr-un anumit punct de vedere, cel al proportiilor, sanii femeii sunt mai mari decat ai tuturor celorlalte mamifere femele.

10. Cu cat o mama locuieste mai aproape de ecuator, cu atat mai mare este probabilitatea de a da nastere unei fetite, si nu unui baietel.

Citeste continuarea pe Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.