Poti plati pentru o cafea cu un sarut? Bineinteles!

Metro St. James, o cafenea cu specific frantuzesc din Sydney, Australia, s-a deschis cu doar trei luni in urma. A reusit in aceasta perioada scurta sa atraga atentia intregii lumii cu o campanie inedita.

Pe tot parcursul lunii iunie, cei de la Metro St. James au oferit clientilor care le-au trecut pragul urmatoarea varianata: isi pot plati cafeaua cu bani sau cu saruturi. : ) Da, ati auzit bine. Exista o cafenea in Australia in care iti poti cumpara cafeaua cu un sarut.

Singura regula este sa iti beai cafeaua in Metro St. James intre 9 si 11 dimineata. De asemenea, personalul cafenelei nu poate fi sarutat, iar daca nu aveti un partener trebuie sa va gasiti unul;

Aducem romantismul inapoi. Ia-ti partenerul si suprinde-l cu un sarut cand comanzi cafeaua. Nu acceptam bani, doar saruturi.”, scriu cei de la cafenea pe pagina lor de Facebook. Ideea pare sa fi prins.

Clipul de promovare al campaniei a trecut deja de 700.000 de vizualizari si, judecand dupa expresiile clientilor, vestea ca isi pot plati cafeaua cu saruturi a fost nu doar surprinzatoare, ci si foarte placuta.

Trebuie sa fie un sarut real...un sarut adevarat. Pot sa imi dau seama daca este un sarut fals. Sunt un fel de specialist”, spune barmanul unui cuplu in clipul de promovare al campaniei.

Cum vi se pare ideea? Ati plati cu un sarut pentru o cafea?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.