Doar 4% dintrre femeile din intreaga lume se considera frumoase. Trist.

Femeile se vad foarte critic din punctul de vedere al aspectului fizic. Este cu siguranta o boala a secolului nostru, iar Dove, care ne-a obisnuit cu aceasta abordare, prin care pledeaza pentru frumusetea diversitatii feminine, a avut o idee geniala prin care ne arata cat de dure sutem cu noi insine! Dove crede intr-o lume in care frumusetea nu e sursa de anxietate ci resursa pentru fericire si ne place tare perspectiva sa.

Gil Zamora, un portretist care a lucrat pentru FBI, a realizat portretele robot ale mai multor femei pe care le-a rugat sa se auto-descrie, fara sa le vada, stand cu spatele la ele. Apoi, Gil a desenat portretele acelorasi femei, in urma descrierilor facute de alte persoane care intrasera pentru prima data in legatura cu ele. Rezultatul este unul cat se poate de emotionant. Atat de emotionant incat iti dau lacrimile.

Priviti:


Citeste continuarea pe Envy.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.