BeerAcademy.ro, primul website cu vanzare online de bere internationala din Romania, a implinit 1 an de la deschiderea oficiala si a reusit sa ofere consumatorilor de bere din Romania peste 100 de sorturi variate de bere produsa exclusiv in Belgia, Scotia, Franta, Irlanda, Anglia si Germania.

Pentru 2013, ne propunem sa ne dezvoltam pe orizontalele deja existente, vom pune accent in special pe produsele din Belgia si Scotia, dar si Germania si Franta, pe produse deosebite in general.

In plus, ne dorim sa dezvoltam si noi segmente de busisness, adiacente propunerii noastre principale. In acest sens, este foarte posibil ca incepind cu mijlocul acestui an sa propunem publicului nostru o sectiune generoasa si foarte interesanta: anume, o sectiune dedicata paharelor de bere.

"Dupa cum bine stiti, un iubitor de bere, un impatimit al gusturilor rafinate si surprinzatoare, este interesat de o relatie speciala, apropiata si permanenta cu brandurile preferate. Clientii nostri sunt oameni realizati profesional si social, deosebiti din punct de vedere uman si cultural, interesati si interesanti, cu un dezvoltat si rafinat simt al umorului, joviali si deschisi. Asadar, nu ne putem permite sa-i dezamagim sau sa lasam macar o umbra de indoiala asupra serviciilor si calitatii produselor pe care le oferim, ne dorim sa satisfacem pe deplin asteptarile lor." (Andrei M., project manager BeerAcademy.ro)

MIZAM PE O CRESTERE CU 30-40% A VANZARILOR

Conform informatiilor noastre, in marea majoritate a oraselor mari din Romania (Sibiu, Cluj si Timisoara, Bucuresti, chiar si Constanta) au aparut deja multe pub-uri care ofera exclusiv bere de import, bere de calitate superioara celor cunoscute si consumate de publicul larg. Totodata, multe dintre pub-urile din Romania au inceput sa includa in oferta lor - atat la draft, cat si la sticla - beri speciale (mai ales de tipul Stout, Porter, I.P.A, Belgian Strong ale sau Belgian Fruit). Surprinzator si imbucurator este faptul ca supermarket-urile din Romania au adaugat, discret insa, zone dedicate acestor produse.

In concluzie, piata se dezvolta si consumatorii care apreciaza bunul gust devin interesati de produse cat mai speciale si mai putin cunoscute. Pe aceasta tipologie si pe segmentul de bere, suntem bucurosi ca BeerAcademy.ro este astazi numarul 1 in Romania.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

BUCURA-TE DE GUST LA www.BeerAcademy.ro

Este evident ca sectiunile Bere Belgia si Bere Scotia sunt, pina in acest moment, cele mai dezvoltate. Daca pentru Belgia lucrurile sunt cit se poate de clare avind in vedere recunoasterea internationala a producatorilor de bere belgieni, Scotia este propunerea noastra pentru iubitorii de bere.

Cunoscuti mai ales pentru bauturile spirtoase pe care le produc de multe generatii, scotienii sunt si producatori de bere de foarte buna calitate. Acest lucru il spunem noi, dar si clientii nostri care - timid la inceput, incintati ulterior - apreciaza si se bucura de gustul unor beri senzationale si inedite (berea scotiana Kelpie si Fraoch 22 Anniversary maturata in butoaie de Sherry utilizate anterior pentru a matura single malt Auchentoshan sunt doar 2 exemple in acest sens).

In incheiere, dorim sa ii asiguram pe toti iubitorii de bere adevarata ca vom face toate eforturile sa fim si in continuare cei mai buni din punct de vedere al gamei de produse, al calitatii produselor si serviciilor, precum si al preturilor practicate.

Citeste si:
Ce băuturi preferă românii să consume de sărbători
Ce băuturi preferă românii să...

Iti multumim pentru timpul acordat si ne dorim sa ne acorzi onoarea de a fi clientul nostru.

Bucura-te de gust.

Echipa BeerAcademy.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.