Daca vine vorba de cele mai asteptate jocuri ale primavarii atunci trebuie sa vorbim despre Max Payne 3 si Anno 2070. Doua jocuri care reinvie idei vechi intr-o maniera demna de aplauze.

Max Payne 3

Daca vrem sa ne amintim de vremurile de inceput pentru shooterele care urmau sa faca istorie, atunci toti avem un gand comun si anume, MAX Payne. Jocul a scris istorie si a deschis drumul pentru foarte multe alte platforme care urmau sa apara.

Ultima versiune a deja celebrului joc Max Payne a debutat acum 8 ani, asadar este de inteles de astazi vorbim despre a treia versiune a jocului.In Max Payne 3, Max, eroul, nu mai face parte din NYPD, dar devine agent de securitate in Sao Paulo.

Sentimentul pe care il ai atunci cand joci Max Payne 3 este mai degraba de nesiguranta, dar creatorii lui, asigura publicul ca jocul urmeaza sa starneasca cele mai aprinse laude. Cu alte cuvinte, Max Payne 3 promite, dar si confirma in acelasi timp, faptul ca este un joc reusit care merita toata atentia voastra.Nu inainte de a incheia cu acest shooter, trebuie sa mai mentionam doua aspecte: efectul celebru de bullet-time este prezent si aici, iar vocea si cinetica personajului au fost imprumutate de la actorul James McCafferty .




Anno 2070 este un nou produs asteptat din gradina celor de la Ubisoft, care promite sa transforme orice jucator intr-un mic mogul sau chiar un arhitect al viitorului.

Asadar, actiunea jocului se petrece in anul 2070, atunci cand clima pamantului s-a schimbat, iar locuitorii trebuie sa invete sa se adapteze noilor conditii si sa foloseasca tehnologii proaspat descoperite pentru a supravietuii in aceasta etapa.

Scopul jocului este dezvoltarea unui imperiu comercial si adaptarea tehnologica .Ubisoft imprumuta ideea seriilor Tycoon, dar duce Anno 2070 la un nivel mult mai indepartat. Gamerii au de jucat campania single-player, un mod single-player sandbox si multiplayer online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.