Smart phone-ul Samsung SGH-G810 a obtinut recent premiul ‘European Photo Phone 2008-2009’ oferit de EISA (European Imaging and Sound Association), pentru calitatea superioara a camerei foto.

Smart phone-ul Samsung SGH-G810 a obtinut recent premiul ‘European Photo Phone 2008-2009’ oferit de EISA (European Imaging and Sound Association), pentru calitatea superioara a camerei foto.

EISA este o asociatie formata din 50 de publicatii cu interes special pentru multimedia, din 19 tari europene, inclusiv Serbia. Este cunoscuta la nivel international pentru European EISA Awards, iar in luna iunie a fiecarui an, editorii tuturor publicatiilor se intalnesc pentru a decide care dintre produsele regasite in cursul anului in acele publicatii va primi un premiu EISA. Premiile insumeaza sase categorii: Audio, Video, Home Theater, Fotografie, Mobile Electronics si Convergenta. Toti castigatorii pot folosi marca EISA pentru urmatoarele 12 luni, intarind astfel calitatea si tehnologia de top a produselor lor.

Este un telefon sau o camera foto? In urma cu doar cativa ani, caracteristicile lui SGH-G810 ar fi fost de neimaginat in cazul oricarui gadget, in afara unei camere foto”, au precizat reprezentantii EISA. In plus, fata de caracteristicile tehnice, juriul a subliniat: “Intr-un mod spectaculos, telefonul reuseste sa arate, in acelasi timp, elegant dar si robust”.

Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business, a precizat faptul ca a fost foarte incantat sa primeasca acest prestigios premiu din partea EISA, un lider de opinie pentru Europa, in industria multimedia.

“Acest premiu reprezinta o importanta recunoastere a progresului realizat de Samsung in cazul telefoanelor multimedia care au devenit foarte populare printre consumatorii europeni”, a declarat Geesung Choi. “Prin intermediul lui SGH-G810, Samsung va continua sa ofere cele mai bune solutii multimedia in cadrul unui design atractiv pentru a satisface cerintele utilizatorilor de telefoane mobile din Europa".

Citeste si:
Greu de explicat: 10 imagini ironice care iti vor schimba starea de...
Greu de explicat: 10 imagini...

Samsung G810 ofera o camera de 5 megapixeli echipata cu 3x optical zoom, 4x digital zoom si Xenon flash. Mai mult, G810 se mandreste cu noi caracteristici, printre care se numara functia face detection, stabilizatorul de imagine, High ISO (up to 800), macro shot, panorama shot si mosaic & multi shot.
Cu un sistem de operare Symbian v9.2 S60 3rd edition, G810 include conectivitate Wi-Fi si GPS. G810 a fost lansat in Europa si Orientul Mijlociu in aprilie 2008.

Specificatii tehnice:

Network Tri-Band (900 / 1800 / 1900 MHz), HSDPA 3.6 Mbps
EDGE / GPRS 12, WiFi
Operating System Symbian v9.2 S60 3rd edition
Display 2.6” 262K TFT QVGA

Camera 5-megapixel camera CMOS with Xenon Flash + CIF
3x Optical Zoom/ 4x Digital Zoom, WDR Optimizer, Face Detection
Image Stabilization, High ISO (Up to 800)
Macro Shot, Panorama Shot, Mosaic & Multi Shot
Video Video recording (H.263, H264, MPEG4/ 30fps@QVGA)
Video Editor, Video Telephony

Citeste si:
Bucureștean tâlhărit în propria casă de trei bărbați. Au furat...
Bucureștean tâlhărit în...

Audio Music Player (MP3, AAC, AAC+, AAC+(e), WMA, AMR, RA)
FM Radio, OMA DRM v2.0, Background Music Play
Value-added Features GPS navigation with geo-tagging
Google Search
Connectivity Bluetooth v.2.0 EDR / USB 2.0 (Full Speed)
Memory 80MB Internal memory + Micro SD
Size 103 x 52.9 x 17.9 mm
Battery 1200mAh

* Specificatiile tehnice pot suferi schimbari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.