iPhone 3G va fi lansat in Romania pe data de 22 august.

Orange Romania a anuntat ieri ca va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august.

iPhone 3G imbina toate caracteristicile revolutionare ale iPhone cu capabilitatile retelei 3G, care permite viteze de doua ori mai mari decat in cazul modelului precedent*, are GPS incorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare si software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync si ruleaza sute de aplicatii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

"Suntem incantati ca suntem singurul operator care aduce in Romania iPhone 3G. Datorita retelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clientii Orange din Romania vor avea posibilitatea sa se bucure de o experienta completa iPhone 3G incepand din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone: Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Incepand din 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda pe site-ul oficial al companiei.

O retea extinsa care se bazeaza pe tehnologiile EDGE, Wi-Fi, 3G si HSDPA ofera clientilor posibilitatea sa beneficieze din plin de internetul mobil oricand si aproape oriunde. In plus, Orange va lansa noi planuri tarifare si beneficii pentru clientii iPhone 3G. Mai multe detalii referitoare la tarife si disponibilitatea terminalului vor fi anuntate in curand.

Citeste si:
De ce nu este bine să folosești alarma telefonului pentru a te...
De ce nu este bine să...

*pe baza testelor 3G si EDGE. Vitezele obtinute variaza in functie de conditiile din retea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.