Coreenii de la LG se pregatesc sa lanseze un hibrid intre o camera foto performanta si un telefon stylish.

Dupa ce ne-au indulcit cu modelele din seria Chocolate si au indraznit sa atace iPhone-ul lui Apple introducand fashion mobilul Prada, coreenii de la LG se pregatesc sa lanseze un hibrid intre o camera foto performanta si un telefon stylish controlat cu ajutorul unui touch screen generos si de rezolutie inalta.

U990 este dotat cu o camera foto de 5.1 megapixeli, care promite realizarea unor poze de calitate superioara, gratie functiilor incluse de auto focus si stabilizare a imaginii. Blitz-ul puternic incorporat asigura fotografierea in conditii de iluminare slaba.

Partea optica poarta semnatura celebrului producator de lentile Schneider Kreuznach, oferind utilizatorului un zoom digital activat manual printr-un mecanism rotativ dispus in jurul obiectivului. Aceasta rotita permite si accesul la multiplele functii ale mobilului, fiind o alternativa la navigarea folosind touch screen-ul. Ceea ce impresioneaza la U990 este capacitatea de a realiza clipuri video la 120 frame-uri pe secunda, obtinandu-se capturi detaliate in mod super slow motion.

Partea frontala a dispozitivului este dominata de un display de 3 inch capabil sa afiseze pana la 262k de culori, suportand o rezolutie de 400 x 240 pixeli. Acesta este sensibil la atingere, fiind asigurat de Synaptics, companie specializata in productia de touch-pad-uri pentru laptop-uri.

Display-ul permite un acces rapid la toate functiile, insa trebuie mentionat faptul ca lipsa unui stylus obliga folosirea degetelor, atragand in acest caz depunerea amprentelor, atat de deranjante pentru un produs fashion. LG U990 are o memorie interna de 170 MB, extensibila cu ajutorul unui card MicroSD. Acesta se poate dovedi de un real folos pentru mp3 player-ul inclus, cat si pentru melodiile si clipurile care pot fi download-ate direct in memoria telefonului. Tehnologia Stereo Bluetooth face posibila conectarea unor casti wireless compatibile.

Noul LG U990 ofera 3G HSDPA de mare viteza, promitand o rata de transfer teoretica de pana la 3.6 Mbps. Acest protocol face din navigarea pe internet o reala placere, lucru usurat si de dimensiunea generoasa a display-ului.

Mobilul va fi lansat pe data de 3 octombrie, initial in Marea Britanie si va avea un pret de aproximativ 250 ₤.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.