Aplicatii, jocuri, apoi carti si acum muzica. Incepand de astazi, 4 noiembrie, serviciul Google Play Music este disponibil si in Romania. Google Play Music ofera acces la o librarie bogata de muzica - de la cele mai mari case de discuri pana la cele independente si artisti locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibila pe toate dispozitivele.

Google Play Music este o arhiva muzicala, un spatiu de stocare in cloud a colectiei personale de muzica si un magazin, totul in acelasi serviciu. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile in cloud si care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS. De asemenea, cei care colectioneaza muzica pot achizitiona piesele si albumele preferate si stoca in cloud.

Mai mult, utilizatorii pot sa adauge propria colectie de muzica alaturi de milioanele de piese din libraria Google Play Music. Astfel poti stoca gratuit online pana la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alaturi de catalogul All Access, oriunde si de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesa sau album pot fi ascultate offline, prin optiunea „Pin”.

Retail jobs

Google Play Music permite crearea de radiouri interactive, fara reclame, plecand de la orice piesa sau artist. Utilizatorul poate adauga, elimina si rearanja propriul radio si vedea ce piesa urmeaza. Sau poate cauta intre recomandarile echipei Play Music si sa exploreze piese dupa gen. Optiunea „Asculta acum” aduce in fata o selectie de radiouri alese pe baza gusturilor muzicale ale utilizatorului, pe care acesta le poate asculta imediat ce deschide libraria Google Play Music.

Google Play Music este disponibil gratuit in prima luna, iar abonamentul este de 24 lei/luna (pana la 07.01.2015). Dupa aceasta perioada, pretul abonamentului este de 29 lei/luna.

Foto: muzica sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.