Atunci cand o femeie isi alege lenjeria intima ea urmareaste cel putin unul dintre urmatoarele obiective: sa ascunda ceva, sa scoata in evidenta ceva sau sa pretinda ca are ceva in plus. Tu probabil doresti sa vezi cat mai multa piele si de aceea te-ai gandit sa-i achizitionezi un string cat mai transparent si cu o suprafata mai mica de 1 cm patrat. Atentie, insa, o alegere gresita poate conduce la furtuni in paradis.

Exista cateva criterii de care tine cont iubita ta atunci cand se hotaraste sa isi achizitioneze lenjerie sexy. Acestea sunt: marimea bustului, culoarea, stilul si materialul.

MARIMEA BUSTULUI

Sa ii alegi marimea potrivita este de departe cea mai dificila parte, dar nu te da batut de la inceput pentru ca exista cel putin o solutie pentru problema ta. In primul rand, ai putea sa o intrebi pe ea, dar ai putea strica surpiza. In al doilea rand, ai putea sa-i scotocesti prin sertare, dar ai putea fi prins si catalogat drept fetisist. In al treilea rand, ai putea sa ii examinezi sutienul la scurt timp dupa ce o ajuti sa si-l dea jos. Si varianta asta pica, pentru ca e aproape imposibil sa te concentrezi asupra sutienului dupa ce el a disparut de pe posesoare.

De asemenea, poti incerca sa deduci ce marime poarta folosind urmatorul ghid:

- cupa A: o jumatate de lamaie, ceva gen Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz

- cupa B: jumatate de portocala, cam ca Jennifer Lopez, Britney Spears

- cupa C: jumatate de grepfrut, ceva gen Angelina Jolie, Halle Berry

- cupa D: jumatate de pepene, in cazul acesta te lasam pe tine sa te gandesti la exemple.

CULORI

In functie de tipul ei preferat de haine poti decide si asupra culorii lenjeriei. De exemplu, daca este mereu in pas cu moda atunci poti opta pentru nuantele sezonului: maron, auriu, bej sau pentru imprimeuri vegetale si florale. Daca nu ii plac culorile stridente atunci cu siguranta nu se va simti confortabil in lenjerie roz, mov, galbena s.a.m.d.

Gandeste-te si la nuantele care o prind cel mai bine, dar orice ar fi si repet orice ar fi nu opta pentru verde! Este singura culoare care ucide pasiunea!

MATERIAL

Acesta este un aspect care ti s-ar putea parea nesemnificativ, dar el are o importanta foarte mare pentru femei. Daca prietena ta este mai cuminte opteaza pentru bumbac. In caz contrar, poti face un mic exercitiu: pipaie mai multe tipuri de materiale si alege-l pe cel mai placut la atingere.

STIL

Poti opta pentru combinatii care se potrivesc personalitatii prietenei tale sau poti alege modelul in functie de dispozitia pe care vrei sa i-o induci.

Daca ai nevoie de mai mult ajutor sau pur si simplu te grabesti, urmareste instructiunile din acest tabel. Clasificare nu este exhaustiva, motiv pentru care o poti utiliza doar ca punct de pornire.

Personalitate Culori Material Stil
Copilaroasa alb, bleu + imprimeuri florale bumbac maieu + slip, bustiera + slip
Misterioasa culori inchise (negru, visiniu, bleumarin) dantela, catifea neglije, sutien cu jumatate de cupa, tanga, string cu mici bijuterii
Extrem de sexy negru, rosu, roz, auriu dantela sau lycra in combinatie cu broderii sutien push-up, neglije, string sau tanga cu strasuri
Salbatica negru + imprimeuri vegetale sau animale piele, lycra Corset, sutien push-up, string

Daca te-ai hotarat asupra modelului pe care doresti sa il achizitionezi, nu respira rasuflat intrucat supliciul nu s-a sfarsit inca. Trebuie sa alegi si forma de prezentare a cadoului. Te sfatuiesc sa il ambalezi in hartie speciala, pentru ca astfel surpriza si misterul vor fi si mai mari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.