Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune ce te excita.

Unii astrologi asociaza fiecarei zodii anumite zone erogene. Avantajul ar fi ca in functie de ceea ce citesc ei in stele despre sexualitatea pamantenilor, ne putem face planuri de seductie foarte bine puse la punct... Sa facem deci o incursiune in lumea astrelor si sa aflam care sunt zonele erogene corespunzatoare fiecarei zodii:

1. Berbec

Zone erogene: capul si fata

Barbatii Berbeci adora mangaierile in zona fetei si tresar cand cineva isi trece degetele prin parul lor. Te simti excelent cand partenera ta iti maseaza tamplele sau iti mangaie obrajii. De fiecare data cand te apropii de ea, iti place sa ii simti buzele pe tenul tau.

2. Taur

Zone erogene: gatul

Daca ea isi doreste clipe de tandrete cu tine, este suficient sa te atinga usor pe gat, sa isi plimbe mainile pe ceafa ta si apoi de-a lungul trapezului. Saruturile ei pe gatul tau sunt remediul ideal si pentru senzatia neplacuta pe care o ai de fiecare data cand porti cravata.

3. Gemeni

Zone erogene: maini, brate, umeri

Pasiunea este in mainile tale! Iti place ca in timp ce faceti sex sa iti plimbi degetele pe buzele ei, sa ii simti saruturile si alinturile cu limba. Bratele tale "inregistreaza" cele mai profunde atingeri si ai tendinta sa cuprinzi corpul partenerei in momentele voastre tandre.

4. Rac

Zone erogene: pieptul, sfarcurile

Desi barbatii acestei zodii, ca si femeile, sunt foarte receptivi la saruturile frantuzesti, una dintre cele mai sensibile zone ale lor este pieptul. Pentru tine, o partida de sex reusita incepe cand simti buzele ei umede stimulandu-ti sfarcurile.

5. Leu

Zone erogene: spatele

Cand faceti dus impreuna, iti place ca ea sa iti mangaie spatele cu buretele pentru corp. Esti un fan al masajelor erotice si iti provoci partenera la gesturi indraznete in pat. Senzatia unghiilor ei pe spatele tau te excita cel mai mult.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 aprilie ca să atragi...
La ce trebuie să renunți în...

6. Fecioara

Zone erogene: abdomenul

Ea isi plimba buzele de-a lungul abdomenului tau, iar tu te simti pregatit pentru ce va urma... Apoi, ea coboara usor spre zona organelor tale genitale, iar semnele de incurajare a gesturilor ei incep sa se vada...

7. Balanta

Zone erogene: soldurile si fesele

Poti distinge cu usurinta Balantele de alte zodii, datorita aspectului inedit al posteriorului lor. Desigur, fesele generoase ale nativilor acestei zodii au nevoie de ingrijire speciala... Te exciti cel mai repede cand partenera ta iti atinge cu sfarcurile partea inferioara a spatelui.

8. Scorpion

Zone erogene: organele sexuale

Am spune ca aceasta este o zona erogena pentru orice barbat, indiferent de zodie. Adevarat, insa in cazul Scorpionilor senzatiile sunt cu mult mai intense, de aceea ei prefera intotdeauna contactul vaginal inaintea oricarei metode de a face sex.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

9. Sagetator

Zone erogene: coapsele, parul

Daca in timp ce ea te saruta, iti atinge usor coapsele, te aprinzi foarte repede. Nu zona ta genitala cat cea care o inconjoara este foarte receptiva la atingeri tandre. Pe de alta parte, atat femeile cat si barbatii Sagetator resimt cu intensitate mangaierile la nivelul scalpului si al parului.

10. Capricorn

Zone erogene: genunchii

Zona ta cea mai sensibila din punct de vedere anatomic este totodata cea mai receptiva din punct de vedere sexual. Genunchii sunt in general considerati o zona neerogena, insa putin stiu ca acolo se afla multe "mistere" care abia asteapta sa fie descoperite...

11. Varsator

Zone erogene: gambele si gleznele

Partea inferioara a picioarelor tale ar trebui explorata pe indelete, pentru a ajunge la paroxismul senzorial dupa care tanjesti. Partenera ta stie deja acest lucru si iti saruta, maseaza sau atinge gambele si gleznele exact asa cum iti place.

Citeste si:
Laura Giurcanu, despre căsătorie și copii, după ce s-a sărutat cu...
Laura Giurcanu, despre...

12. Pesti

Zone erogene: degetele de la picioare, talpile

Placerea este la piciorele tale! In cazul tau, pasiunea se masoara de jos in sus, astfel ca cele mai pasionale momente intime incep cu cateva saruturi si atingeri cu care ea iti alinta talpile si degetele de la picioare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.