McDonald’s anunta ca lanturile de restaurante din Noua Zeelanda vor inlocui jucariile oferite la meniurile Happy Meal cu carti, pentru a incuraja copiii sa citeasca mai mult.

Lantul de unitati fast food din Noua Zeelanda va distribui 800.000 de exemplare de carti scrise de autorul de carti pentru copii, Roald Dahl.

Distributia cartilor este programata pentru urmatoarele sase saptamani, noteaza Independent.

Printre titlurile selectate se numara: "Wonderful Mr. Willy Wonka", "Matilda", "Fantabuluos BFG", "Lucky Charlie Bucket", "Brave Little Sophie" si "Marvellous Miss Honey". Fiecare va contine extrase din povestile originale si ilustratii, stickere si alte elemente pentru diverse activitati.

Proiectul face parte dintr-o miscare McDonald's care isi propune sa inspire pasiunea pentru citit. Un reprezentant al companiei a spus: "Programul 'Cititorii The Happy Meal' este despre a sustine parintii sa isi ajute copiii sa se bucure de citit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.