Yuppy 3 Iunie 2016 16:45
Uite care sunt efectele pe care le are telefonul mobil asupra creierului.

Telefonul mobil a devenit parte din noi. Potrivit statisticilor recente, aproximativ 6 miliarde de persoane detin un telefon mobil in timp ce doar 4.5 miliarde au acces la toalete functionale.

Tinem telefonul mobil in permanenta langa noi si il folosim aproximativ 4 ore pe zi. Dar, stiai ca acesta iti poate afecta atat activitatea cerebrala, cat si metabolismul? Atunci cand folosesti un telefon mobil, presiunea pusa pe coloana este echivalenta cu un copil de opt ani catarat in spatele tau. Acest lucru combinat cu perioada petrecuta pe scaun aplecat deasupra laptopului poate duce la migrene. Din cauza faptului ca stam aplecati, cantitatea de aer inspirata nu este suficienta, iar creierul nu este oxigenat cum trebuie.

Un alt efect al telefonului mobil asupra noastra este modificarea activitati cerebrable. Mai multe informatii despre acest lucru puteti afla urmarind clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.