Documentul care centralizeaza nevoile reale ale spitalelor, rudelor si medicilor implicati in accidentul din Clubul Colectiv.

In urma incendiului din Colectiv, 30 de persoane si-au pierdut viata si alte 180 au fost ranite. Foarte multi dintre cei raniti sunt in stare critica sau grava.

Oamenii s-au mobilizat si au luat cu asalt centrele de transfuzii de sange. Din pacate, mesajele care cer ajutor in spitale se amesteca cu cele care anunta ca in anumite locuri nevoile au fost acoperite.

Pentru a-i ajuta pe cei care vor sa ajute, dar nu stiu cum, Ionut Oprea a realizat un document in care sunt centralizate nevoile reale ale spitalelor, rudelor, medicilor si asistentelor implicate in tragedia din clubul Colectiv.

„Am facut o lista cu spitalele, in care va rog sa adaugati nevoile actuale pe care le stiti, bazate pe informatii sigure, cu ajutorul functiei „Insert comment“ (click dreapta pe casuta pe care vreti sa o comentati) sau trimitand un e-mail la o adresa creata special pentru asta: ajutorcolectiv@gmail.com“, a scris Ionut Oprea pe pagina sa de Facebook.

In document sunt notate si companiile care s-au oferita sa ajute familiile si rudele victimelor cu apa, hrana, cazare, transport sau donatii.

Documentul poate fi accesat aici sau prin click pe imaginea de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.