Daca barbatii apeleaza la bisturiu pentru a arata ca Brad Pitt, ca cine credeti ca vor sa arate femeile?

Spre surprinderea medicilor, tot mai multi barbati apeleaza la chirurgia estetica, nu din nevoie, ci pentru ca vor sa arate mai bine. Unii barbati supraponderali prefera metoda bisturiului chiar si in detrimentul orelor pe care le-ar putea petrece in mod regulat facand sport. Un chestionar online la care au participat 52.000 de adulti cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, a dezvaluit ca 71% dintre femei si 40% dintre barbati ar apela la chirurgia plastica.

Cele mai multe persoane care ajung in cabinetul unui chirurg estetician, isi doresc sa semene cu vedetele lor favorite. Se pare ca cele mai solicitate trasaturi fizice apartin celebrului cuplu Brad Pitt - Angelina Jolie.

S-a efectuat un sondaj in care au fost implicati 20.000 de chirurgi plasticieni din 84 de tari. Acestora li s-a cerut sa coreleze numele unor vedete cu tipul operatiilor solicitate de pacienti, barbati sau femei. Iata concluzia:

Ce-si doresc barbatii?

Abdomenul, nasul si ochii sunt principalele zone pe care barbatii si le-ar modifica, urmate de piept, barbie si fese.

Abdomenul lui Brad Pitt este cel mai dorit. Actorul l-a devansat pe colegul sau de breasla, Matthew McConaughey, in urma caruia se afla Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme si David Beckham.

Posesorul celui mai popular nas este tot Brad Pitt, urmat de George Clooney. Medicii au mentionat ca cea mai mare temere a pacientilor a fost ca nu cumva sa ajunga sa arate ca Michael Jackson in urma rinoplastiilor.

Primii trei barbati apreciati pentru forma ochilor sunt George Clooney, Brad Pitt si Ben Affleck.

Cel mai dorit piept ii apartine lui Arnold Schwarzenegger. "Senactorul" este urmat de modelul brazilian Paulo Zulu.

In privinta operatiilor pentru modificarea barbiei, medicii au semnalat mai multe asocieri cu vedetele in cazul barbatilor decat al femeilor. Barbatii cu cele mai sexy barbii sunt Clooney si Pitt, urmati de Kirk Douglas, Ricky Martin, Antonio Banderas si Errol Flynn.

Fesele lui Brad Pitt sunt fara indoiala pe primul loc si in topul preferintelor masculine. Mel Gibson, Ricky Martin si Paulo Zulu il urmeaza.

George Clooney si Brad Pitt au obtinut punctaje echivalente in privinta pometilor, fiind urmati de Tom Cruise si Paulo Zulu, respectiv a buzelor, surclasandu-i pe Antonio Banderas si pe actorul coreean Dong-Kun Jang.

Cea mai dorita podoaba capilara apartine lui Tom Cruise, care l-a devansat pe David Beckham. Fotbalistul britanic conduce insa la categoria celor mai sexy picioare.

Ce-si doresc femeile?

Sanii si buzele au fost cele mai solicitate zone pentru interventii chirurgicale, urmate de fese, nas si abdomen.

Sanii Pamelei Anderson sunt de departe cei mai populari. Locul al doilea a revenit supermodelului brazilian Gisele Bundchen, cel de-al treilea cantaretei Britney Spears, iar al patrulea loc a fost ocupat de vedeta braziliana Xuxa.

Buzele Angelinei Jolie sunt cele mai dorite, Julia Roberts fiind urmatoarea votata la aceasta categorie.

Pe primul loc in topul celor mai sexy fese se afla J-Lo si este urmata de Juliana Paes, Halle Berry si Sandra Bullock.

Nasul actritei Nicole Kidman a facut nota discordanta la categoria sa, in care mai sunt incluse Julia Roberts, Jennifer Aniston, Xuxa si Grace Kelly.

In mod surprinzator pentru noi, abdomenul Shakirei este unul dintre cele mai sexy in perspectiva feminina. Cantareata a fost devansata de Gisele Bundchen si urmata de Demi Moore, Britney Spears (la inceputul carierei) si Thalia.

Femeilor le-ar placea sa aiba ochii Angelinei Jolie. Printre preferintele lor se mai afla Catherine Zeta-Jones, Demi Moore, Michelle Pfeiffer, Salma Hayek, dar si frumuseti clasice precum Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Catherine Deneuve si Greta Garbo.

Pometii Sophiei Loren sunt cei mai doriti. Actrita este urmata de Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman, Angelina Jolie si Marilyn Monroe.

In privinta piciorelor, femile nu se pot hotari: Tina Turner, Sharon Stone si Cameron Diaz au obtinut punctaje echivalente, iar Jennifer Lopez le-a urmat indeaproape.

Desi implanturile capilare sunt practicate mai mult in randul barbatilor, femeile si-ar modifica parul, pentru a arata ca Gisele Bundchen, Jennifer Aniston sau Julia Roberts.

Foto: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.