In ziua de astazi, aproape totul este tehnologizat si asta se reflecta si in activitatea noastra, efortul fizic fiind aproape inexistent.

Majoritatea prefera sa nu mai circule pe jos chiar si atunci cand distantele sunt foarte mici sau folosesc ascensorul chiar si pentru un etaj. De ce sa mergem la o plimbare in parc cu bicicleta sau pe jos cand este mult mai comod sa stai in fata computerului si sa navighezi pe Net sau sa privesti la televizor in timp ce rontai la o punga de snacks-uri?

Dar consecintele sedentarismului sunt multiple si chiar devastatoare, corpul uman avand nevoie de miscare pentru o buna functionare a metabolismului. Pentru un mod sanatos de viata reteta ar fi: exercitiul fizic constant, alimentatia corecta, odihna activa. Aplicand aceste reguli, veti avea numai de castigat, iar un punct de plecare in acest sens o reprezinta cele cateva site-uri prezentate in cadrul acestei rubrici.

Daca vrei sa arati bine!www.efitness.ro

Este impartit in doua site-uri independente, www.topfitness.ro si www.topculturism.ro. Alegand una dintre aceste doua destinatii, puteti fi foarte bine informati despre ce inseamna culturism si fitness... totul pentru a fi intr-o forma maxima. Cum sa slabesti sanatos si natural sau cum sa faci un antrenament corect, care sunt suplimentele nutritionale cele mai bune (asta pentru cei care au depasit deja faza de incepatori), ce antrenamente sunt cele mai bune pentru anumite grupe musculare, toate aceste intrebari isi gasesc raspunsurile in paginile celor doua site-uri. Diverse si interesante raspunsuri aflati si in rubrica de forum existenta pe ambele site-uri, unde puteti primi chiar si consultanta medicala online cu sfaturi, sugestii si recomandari foarte utile. Dar care nu va scutesc de vizita la medic!

www.planetafitness.go.ro

Sau calea spre un corp de vis. Dedicat atat fitnessului, cat si culturismului si a unui mod de viata sanatos in general, site-ul de fata ofera posibilitatea de a consulta diverse articole despre antrenamentul pe care doriti sa-l adoptati, despre nutritie si rolul pe care aceasta il are in fitness, despre exercitiul fizic constant in general.

Suntem asigurati ca vom avea numai de castigat aplicand o reteta corecta din punct de vedere al efortului, alimentatiei si odihnei. si, nu in ultimul rand, aflam care este nesesarul zilnic de calorii sau daca nu stiati deja, va puteti calcula indicele masei corporale. Insa mare grija: acesta trebui sa fie cat mai mic pentru ca altfel veti fi considerat o persoana grasa.

www.intense-workout.com

Inca un site, de data aceasta din .com, care contine o multitudine de informatii despre bodybuilding, exercitii, cresterea masei musculare prin mijloace naturale, diete, cure de slabire etc. Nu este un site al unei companii, ci al unei persoane oarecare, creat in timpul liber din dorinta de a ajuta alte persoane sa obtina rezultatele dorite. si asta pentru ca in decurs de un an aceasta persoana a pierdut timpul facand diverse lucruri aflate din reviste, de la antrenori sau alte persoane si a constatat ca nu i-au mers bine. Asa incat gasiti aici aproape tot ce va intereseaza, timp sa aveti sa navigati.

www.fitnessonline.com

Un site complex din punct de vedere al multitudinii de informatii oferite si mai ales al organizarii. Iti trebuie ceva timp la dispozitie ca sa afli macar in general ce ascunde acesta. Sfaturi de la experti, mananca sanatos, cladeste-ti muschii sau pierde in greutate sunt cateva dintre rubricile care merita o atentie sporita in studiere. Multitudinea de link-uri care te duc catre alte si alte pagini la fel de interesante fac sa te pierzi la un moment dat din sirul faptelor si sa uiti ce te intereseaza de fapt cel mai mult... www.pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.