In sfarsit s-a lansat Duke Nukem Forever. Chiar daca unii au asteptat si 12 ani acest moment, o revista de specialitate face praf chiar din prima zi mult asteptatul joc.

Lansarea jocului pc Duke Nukem Forever a starnit foarte multe controverse. Era de asteptat acest lucru din mai multe motive.

In primul rand, prima varianta a jocului, lansata acum 12 ani, a batut foarte multe recorduri, devenind treptat unul dintre cele mai populare jocuri de PC din lume. Jocul Duke a marcat orice redactor de gaming din lume si probabil, foarte multi dintre acestia au ramas cu imaginea "jocului perfect" in minte. Asadar, orice varianta imbunatatita putea naste numai nemultumiri.

In al doilea rand, timpul de asteptare (12 ani) a dat nastere unor tensiuni firesti. Fanii jocului au nascocit tot felul de intrebari si supozitii: oare o sa mai existe o noua serie Duke Nukem?, oare Duke Nukem 2 o sa fie la fel de popular ca si primul?, " ZVON: Se va lansa Duke Nukem 2" si asa mai departe.

Nu in ultimul rand, este vorba de " apa la moara". Sa fim seriosi, ironic sau nu, "tonul" jocului poate sa plictiseasca chiar si un copil de 12 ani. Faptul ca personajul poate sa traga de haltere prin sala de forta sau sa urineze la toaleta nu cred ca mai sunt niste "facilitati" la moda pentru un joc.

Una peste cealalta noi va recomandam sa urmariti review-ul realizat de site-ul the Escapist care propune o analiza destul de obiectiva a noului joc, chiar daca intr-un final, trebuie sa recunoastem, chiar si ei starnesc pofta pentru noul Duke Nukem Forever.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.