Ce ar mai trebui sa spunem? Ah, pretul este de 16.999$ pentru un Big O care va multumi orice gamer care nu se poate imparti in Xbox si PC.

Fie ca esti gamerul inrait care strange leu dupa leu pentru ultimul Core i7 aparut sau doar un utilizator aparent pasnic, tot ai vrea sa ai un asemenea computer acasa. Vorbim de noul sistem Big O de la OriginPC, care vrea sa sara peste Alienware cu o combinatie putin ciudata.

In carcasa rosie ca focul ca sa surada norocul, si-au gasit loc componente de PC si o consola Xbox 360 Slim. Sunt practic doua sisteme distincte, doua platforme care concureaza pe gaming una cu alta si pe care OriginPC nu a putut sa le trateze cu indiferenta. Asa a aparut Big O, iar configuratia, dincolo de Xbox-ul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, este naucitoare. Big O are doua procesoare Xeon overclock-ate pana la 4.3 Ghz fiecare si infipte intr-o placa EVGA SR2, cu 12 GB memorie RAM Corsair, la 2000 Mhz. Pana acum, parca discutam de un server IBM, dar minunatia e destinata pentru uzul casnic...

Cum ii sta bine oricaui iubitor de jocuri si cum jocurile actuale cer procesare grafica inalta, Big O are patru placi video EVGA 480 FTW, montate in quad SLI. FTW vine de la For The Win, pentru ca asta e o combinatie castigatoare. Spatiul inseamna patru SSD-uri OCZ de 50 GB fiecare si doua HDD-uri WD Caviar de 2 TB. Unitatea optica este un Pioneer Blu Ray 12x.

De toate aceste componente se ocupa doua surse de 1050 watti fiecare si o racire complexa pe baza de lichid. Procesoarele, chipset-ul si GPU-urile placilor video sunt incluse intr-un circuit care mentine o temperatura scazuta si un zgomot emis aproape de zero. Ce ar mai trebui sa spunem? Ah, pretul este de 16.999$ pentru un Big O care va multumi orice gamer care nu se poate imparti in Xbox si PC.

Doritorii pot cumpara sistemul de aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.