Noul telefon mobil urmareste strategia companiei touch pentru fiecare stil de viata, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Samsung Corby: Telefon full-touch pentru tineri

Samsung Corby, disponibil in Europa de la sfarsitul acestei luni, este un telefon full – touch care pozitioneaza utilizatorii sai in centrul revolutiei sociale media, cu o paleta larga de caracteristici - suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul telefon mobil urmareste strategia companiei “touch pentru fiecare stil de viata”, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

“Observam reale oportunitati de crestere pe acest segment si vom continua sa initiem noi piete cu tehnologii inovatoare. Corby este in concordanta cu viziunea Samsung de a dezvolta noi produse si tehnologii destinate unui public specific si de a aduce rapid noi gadgeturi pe piata," a explicat JK Shin, Executive Vice President and Head of Samsung Electronics’ Mobile Communications Division.

Corby reprezinta un telefon cu totul nou pentru tineri, dispunand de un profil remarcabil. Samsung Corby este notabil atat pentru designul carcasei cat si prin culorile sale - care marcheaza o schimbare semnificativa a modului in care telefoanele touch screen sunt de obicei proiectate. Corby este disponibil in culori indraznete, cum ar fi Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White si Festival Orange, pentru ca utilizatorii sa isi poata alege modelul preferat.

"La nivel global, suntem numarul unu in telefoane full-touch screen si recunoaştem importanta retelelor sociale in industria de telefonie mobila moderna. Publicul tinta al lui Samsung se afla in centrul strategiei de afaceri, iar designul si functionalitatea lui Samsung Corby raspund necesitatilor audientei tinere - o foarte buna conectare digitala si un pret accesibil," a continuat JK Shin.

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Cele mai bune servicii de retele sociale virtuale sunt combinate cu functii multimedia imbunatatite intr-o forma compacta. Ecranul QVGA de 2,8 inchi al lui Corby ofera o experienta video online de calitate, iar conectivitatea quad band si suportul pentru retelele EDGE permit utilizatorilor Samsung sa pastreze legatura cu prietenii, indiferent de locatia lor.

Samsung Corby va fi disponibil in tarile europene incepand cu mijlocul lunii septembrie, la un pret aproximativ de 150 de euro.

Despre Samsung Corby

Design remarcabil

Corby Samsung isi propune sa iasa in evidenta prin contururile sale pop-style si designul curbat al marginilor. Telefonul vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate (numite si "Fashion Jackets") - un model cu design unic si o carcasa standard neagra. Aceste permit utilizatorilor Samsung sa adapteze rapid telefonul mobil pentru a reflecta stilul lor, in functie de situatie. O varietate mai mare de culori si modele va fi disponibila in viitor. Atentia concentrata asupra designului avangardist este extinsa catre interfata cu utilizatorul printr-un Cartoon UI (user interface), un meniu cu grafica foarte stilizata si imagini de fundal care se adapteaza functionalitatii telefonului.

Citeste si:
WhatsApp a picat în toată lumea. Utilizatorii au întâmpinat...
WhatsApp a picat în toată...

Comunicator avansat

O multime de optiuni de comunicare sunt disponibile pentru utilizatorii Samsung Corby. Acestia pot actualiza statusul si pot accesa profilul prietenilor si feed-uri live pe Facebook, MySpace si Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS (Social Networking Service). De asemenea, mobilul ofera acces la o variate de site-uri precum YouTube, Flickr, Picasa si Photobucket si la alte site-uri populare SNS prin integrarea conţtinutului direct in interfata utilizatorilor. Fotografiile si inregistrarile video pot fi incarcate de catre utilizatori pe aceste site-uri prin solutia Communities.

Trendy Full Touch

Corby Samsung incorporeaza tehnologia TouchWiz UI si sistemul tactil de feedback care fac operatiunile touch screen simple si intuitive. Mobilul ofera un feedback tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget. Utilizatorii pot personaliza si mai mult mobilul si interfata cu ajutorul aplicatiilor utile si a widget-urilor care sunt deplasate prin “drag-and-drop”. Posesorii Corby vor avea, de asemenea, acces la o biblioteca variata de aplicatii suplimentare prin intermediul magazinului on-line de widget-uri Samsung. In plus, mobilul ofera “one finger zoom” si "deblocare inteligenta", tehnologii unice proprii Samsung, care sunt încorporate in majoritatea dispozitivelor touch premium ale companiei, cum ar fi Jet Samsung. "One finger zoom” permite utilizatorului sa foloseasca zoom in si zoom out cu un deget in timp ce "deblocarea inteligenta" permite deblocarea telefonului si accesarea meniului prin desenarea unei litere pe ecran.

Citeste si:
Unele funcții de pe Facebook, Instagram și WhatsApp, disponibile...
Unele funcții de pe Facebook,...

Specificatii Samsung Corby (S365)

Network EDGE/GPRS, Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
Display 2.8” QVGA 262K TFT-LCD Full touch screen
Camera 2 Megapixel CMOS
Video H.263, MPEG4, WMV
Audio FM Radio with RDS, Poly 64, SP-Midi, i-melody, MP3, AAC, AAC+, WMA
Features Fashion Jacket (changeable battery cover), Pop-Up SNS, Cartoon UI, One Finger Zoom, Dictionary, Smart Unlock, Connectivity USB 2.0, BT 2.1/ EDR
Memory 50MB + microSD (up to 8GB)
Size 103 x 56.5 x 12.0 mm
Weight 93g
Battery 960mAh


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.