Un elev in varsta de opt ani a strans bani pentru a cumpara trandafiri de Valentine's Day tuturor colegelor sale, ca sa nu se simta singure de Ziua Indragostitilor.

Callum Drew s-a prezentat la scoala cu buchete de flori pentru colegele sale de clasa. Acesta face acelasi lucru de patru ani de zile pentru ca stie ca aduce zambete pe fetele fetelor, noteaza Mirror.

Desi este micut, Calum are deja o prietena, pentru care are rezervat un cadou special. Aceasta nu are nicio problema privind tratamentul pe care celelalte colege il primesc, desi este prima lor aniversare de Valentine's Day.

Copilul a strans bani lucrand la floraria bunicii sale. Cand, din pacate, anul trecut batrana a murit, elevul s-a reorientat si a inceput sa spele masini.

Mama lui Calum spune ca este extrem de mandra de baietel, mai ales in ceea ce priveste interesul lui pentru sentimentele altor oameni. La inceput oferea flori doar celor din clasa lui, dar acum ofera tuturor celor care sunt in acelasi an scolar cu el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.