Un pensionar din Olanda, in varsta de 69 de ani, isi contesta varsta. Acesta a deschis un proces in acest sens si cere ca in buletin sa se arate ca este mai tanar cu 20 de ani, asa cum se simte. 


Emile Ratelband s-a nascut pe 11 martie 1949, dar isi doreste ca pe buletinul sau sa fie trecuta o data de nastere diferita - 11 martie 1969. Acesta se simte discriminat din cauza varstei si considera ca sansele sale de angajare sau succesul la femei i-au fost afectate.

Pentru a obtine ceea ce isi doreste, barbatul a deschis un proces in instanta, urmand ca judecatorii sa se pronunte in acest sens peste o luna. Acestia s-au declarat sceptici in favoarea unui raspuns pozitiv pentru ca nu exista nicio cale legala pentru ca cineva sa isi poata modifica data nasterii.

Olandezul a declarat: "Ma simt limitat daca am 69 de ani. Daca as avea 49 de ani, as putea sa imi cumpar o casa noua, sa conduc o alta masina, sa am mai mult de munca. Pe Tinder nu primesc niciun raspuns cand scriu ca am 69 de ani. Cu fata pe care o am, daca scrie ca am 49 de ani, as fi intr-o postura privilegiata."

Emile Ratelband a mai precizat ca i s-a confirmat de catre medici ca are corpul unui barbat de 45 de ani, ca este ca un "zeu tanar". In prezent speaker motivational, Emile a mai spus ca daca i se va acorda dreptul solicitat, va renunta la pensia pe care o primeste acum, noteaza The Telegraph.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.