De curand Apple a lansat nou iPhone 5S. Comediantul si prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel a trimis un reporter pe strada cu un iPad mini pe care l-a prezentat oamenilor drept noul produs Apple. Cum au reactionat oamenii, puteti vedea mai jos.

Evanghelistilor Apple nu prea le pasa cum arata iPhone 5S, important fiind doar faptul ca este noul iPhone. Cel putin asta deducem din reactiile oamenilor care s-au minunat si extaziat la vedera unei vechi si banale tablete mini crezand ca ceea ce au in fata este mai noul, mai bunul, mai performantul iPhone 5. Repet, au confundat o tableta cu un telefon.

„Este mai subtire si mai mic decat vechiul model”, spune unul dintre cei chestionati. „Pare mai rapid”, „Grafica este cu siguranta mai buna”, sunt alte reactii.

Cireasa de pe tort este momentul in care reporterul ii spune unei domnisoare ca iPhone 5S are o aplicatie numita „Click it and lick it” prin care, apasand pe buton si lingand ecranul vei simti/gusta diferite arome.

Reactia tinerei o puteti urmari mai jos.

Foto main:

femeie frumosa navigand pe internet pe smartphone sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.