Cand utilizatorul Reddit SpnkyHappy si-a cerut prietena in casatorie, la Disneyland, a vrut sa imortalizeze momentul magic. A reusit mai mult decat atat; a reusit sa creeze un nou internet meme.

SpnkyHappy a vrut sa isi surprinda iubita in timpul calatoriei acestora la Disneyland. In plina strada, in fata a mii de oameni, barbatul s-a asezat in genunchi si, spre surprinderea iubitei sale, a scos un inel de logodna.

Prietenii s-au grabit sa imortalizeze momentul, numai ca, acesta a fost stricat de un barbat care s-a grabit sa treaca prin fata aparatului de fotografiat.

Cuplul nu a lasat momentul sa le strice bucuria, ba chiar s-au amuzat postand fotografia pe site-ul Reddit.com.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Reactiile nu au intarziat sa apara si mai multi utilizatori au photoshopat barbatul intrerupand mai multe scene celebre, cum ar fi celebra scena a sarutului din Times Square, Cina cea de Taina sau momentul in care ducesa Kate si Printul William prezinta presei noul or nascut. Asa s-a nascut un nou internet meme (n.r. o idee sau o actiune care se transmite de la o persoana la alta prin intermediul internetului) - „In the way gay”, care a atras atentia intregii comunitati virtuale. Si pe buna dreptate. Imaginile sunt de-a dreptul comice.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO.

Sursa foto: CodyOdy, apathyinaction, oscc, matylang, lostnole84 via Reddit.com portannalamadonna, n_c7 via Imugur


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.