In urma cu cateva ore s-a lansat cel mai recent trailer pentru a doua parte din trilogia "Fantastic Beasts", serie care serveste ca prequel pentru "Harry Potter", de J.K. Rowling. Dupa lansarea acestuia, autoarea a facut o dezvaluire bizara pe contul sau de Twitter despre unul dintre personajele importante ale francizei. 

Joanne Rowling a redefinit, odata cu publicarea seriei "Harry Potter" de acum doua decenii, genul de carti pentru copii, cu magie si vrajitori. Se pare ca autoarea a tinut un secret pe care l-a dezvaluit abia acum, pe contul sau de Twittter, chiar despre unul din personajele principale, scrie mirror.co.uk.

Acest a fost prezentat in trailerul pentru partea a doua "Fantastic Beasts", trilogie care prezinta evenimentele dinaintea aventurilor lui Harry Potter si de infruntarea acestuia cu Lord Voldemort.

ATENTIE - informatia poate prezenta SPOILER pentru urmatorul film.


Trailerul final pentru "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" ne-a facut cunostinta cu un personaj deja cunoscut. Se pare ca autoarea a tinut secret originile lui.

Care este secretul mai exact? Nagini, sarpele lui Voldemort, unul dintre Horcruxuri, este de fapt un Meledictus. Aceasta apare in promo avand forma umana, ca o tanara blestemata. Conform autoarei aceasta poarta un blestem de sange din nastere, care o face sa se transforme intr-o bestie.

Vizionare trailer:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.