Yuppy 27 Iunie 2018 15:55
Cand stai acasa si ai grija de copii, nu faci doar atat. Trebuie sa te imparti in diverse sarcini casnice si sa ai grija ca totul sa fie asa cum trebuie. Daca ai gemeni, sarcinile sunt duble, dar si bucuriile sunt de doua ori mai mari. Totusi, se intampla uneori sa simti nevoia de o pauza si sa ai parte de o surpriza. Asa cum s-a intamplat de curand cu o mama care are grija de doi copii.



Dupa o zi extrem de incarcata, o femeie a decis ca are nevoie de o pauza si ar fi facut orice pentru asta. Insa, asa cum se intampla de obicei cu bebelusii, acestia sunt plini de energie si fac doar ce vor ei.

Intr-o incercare de a-i distrage pe cei mici, femeia a decis sa le abata atentia catre altceva si i-a asezat in fata televizorului pentru a-i lasa sa se uite la animatia lor preferata, un produs Disney.


Cei mici au vazut de foarte multe ori "Frozen", asa ca femeia se astepta ca acestia sa fie la fel de atenti ca pana atunci, doar ca de data asta a avut parte de o surpriza, scrie viralthread.com.

Urmarind desenele animate in acelasi timp cu ei si relaxandu-se in sfarsit, femeia observa, in curand, ca gemenii urmareau productia ca pe ceva interactiv. Acestia imitau scenele din film si mimau personajele ca si cum ar fi fost cele doua surori, Anna si Elsa, sincronizandu-se cu scenele din filmul animat, spre deliciul mamei.
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.