Yuppy 20 Aprilie 2016 18:52
Moda #Selfie a devenit atat de virala incat toata lumea adopta stilui tine pasul cu viata virtuala.

Dupa #SELFIE , filmul romanesc cu cel mai mare succes la Box Office in 2014 (peste 100.000 spectatori), in curand, regizoarea Cristina Iacob ne aduce sequelul #SELFIE69, un film nebun cu cauza, despre iubire, in care totul este permis, prietenie care devine din ce in ce mai puternica, despre ideea de casatorie care se transforma intr-o bomba cu ceas.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar filmarile au avut loc in primavara anului trecut, au durat 33 de zile si s-au desfasurat in peste 43 locatii din Bucuresti si imprejurimi.

"Viata este cel mai imprevizibil film. Uneori cauti iubirea in cele mai ciudate momente si locuri, ca intr-un final, sa o gasesti fix sub nasul tau, cand nu te astepti. Suntem siguri ca fiecare persoana, de orice varsta, se va regasi intr-unul dintre personajele din film, situatii penibile sau nu, cu totii asteptam un happy ending sau macar visam la el". declara regizoarea Cristina Iacob

Retail jobs

#SELFIE69 uneste generatiile si aduce in acelasi film mai multa sare si piper cu nume precum: Loredana Groza, Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Virgil Iantu, Tolea Ciumac, George Pistereanu, Maria Dinulescu, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Valcan, Natalia Mateut, Lidia Buble, Speak, Peter Pop si multi altii, alaturi de actorii principali din filmul #Selfie (2014) Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Alex Calin, Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu si Razvan Fodor.

Un film fara prejudecati, liber de orice clisee si indraznet, #SELFIE69 va deveni dovada prieteniei neconditionata, care are ca ingrediente comicul de situatie, intriga, pasiunea si curiozitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.