Cel mai asteptat film animat al sfarsitului de an are premiera astazi. Nu rata Puss in Boots astazi in cinematografe.

Este 2 decembrie si astazi are loc premiera celui mai asteptat film animat de sarbatori. Chiar daca nu are o legatura speciala cu Craciunul, animatia Puss in Boots a starnit o curiozitate demna de invidiat, deoarce este in prezent cotat ca fiind cel mai asteptat film animat al sfarsitului de an.

Puss in Boots aduce pe marele ecran o continuare a seriei Shrek, dar de aceasta data actiunea este concentrata pe pesonajul Puss (Pisoiul din Shrek) interpretat de Antonio Banderas.

Puss pleaca in cautarea unei comori ( ouale de aur), dar pentru a ajunge in posesia ei trece prin mai multe incercari. In film apare, asa cum era de asteptat si un persoanj feminin, interpretat de aceasta data de frumoasa Salma Hayek. Pisicuta incearca sa-i distraga atentia Motanului si de aici se nasc o serie de intamplari foarte comice.

Merita din plin filmul, asa ca daca nu aveti program pentru aceasta seara puteti sa incercati sa mai prindeti un loc la un cinematograf la care ruleaza filmul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.