Canalul de filme AXN propune pasionatilor de seriale doua productii noi: Cougar Town si Mesaje de Dincolo. Ambele seriale ruleaza in prezent si promit sa va captiveze inca de la prima vizionare.

Primul mentionat mai sus, Cougar Town, aduce in prim-plan povestea unei mame recent divortata, usor peste 40 de ani care infrunta provocarile din noul capitol al vietii sale.

Rolul principal este interpretat de Courteney Cox, alias Jules Cobb, care impreuna cu fiul ei, prietenii, dar si fostul sot formeaza o familie atipica, dar foarte unita in momentele grele. Toate episoadele sunt presarate cu momente pline de suspans si umor, in concluzie recomandam.

Trecand in zona statisticilor, Cougar Town a inregistrat cateva realizari. Episodul pilot a fost urmarit de aproximativ 12 milioane de telespectatori, episodul cu numarul doi a avut o audienta de peste 9 milioane(in SUA), iar Courteney Cox a primit doua nominalizari la Globurile de Aur.
In Romania, Cougar Town a debutat la AXN pe 16 martie, iar in prezent serialul ruleaza in fiecare miercuri incepand cu ora 21.00 (cate 2 episoade).

In cazul serialului Mesaje de Dincolo (Ghost Whisperer), avem parte de prezenta incantatoarei Jennifer Love Hewitt care joaca rolul unei persoane mai speciale...

Melinda Gordon, personajul intruchipat de Hewitt, este o femeie care are puteri supranaturale, reusind sa comunice cu spiritele persoanelor decedate care nu reusesc sa treaca in lumea de dincolo. Melinda descopera in fiecare episod care are in fata un „puzzle” pe care trebuie sa-l descifreze, un labirint pe care trebuie sa-l depaseasca, o misiune care trebuie dusa la bun-sfarsit.

Actiunea se petrece la Grandview. Melinda conduce impreuna cu sotul ei, Jim Clancy, un mic magazin de antichitati numit „Same as it Never Was Antiques” si aparent duce o viata normala alaturi de familia sa.

Serialul este incadrat in sectiunea supranatural/mister si in foarte mare parte a fost inspirat de munca celebrului medium James Van Praagh si a lui Mary Ann Winkowski. Aventurile Melindei Gordon sunt de cele mai multe ori terifiante, pline de suspans si sunt prezentate intr-un mod emotionat. In schimb, nu lipseste deloc umorul, care aduce un ton optimist de fiecare data.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Ultimul sezon din „Mesaje de Dincolo” a debutat la AXN pe 16 martie. Asadar, in fiecare miercuri, incepand cu ora 22.00, recomandam acest serial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.