"Chiar si un om cu inima pura, care isi spune rugaciunile noaptea, poate deveni un lup, atunci cand urgia haitelor razbate si luna toamnei straluceste."

Chiar si un om cu inima pura, poate deveni un lup

"Chiar si un om cu inima pura, care isi spune rugaciunile noaptea, poate deveni un lup, atunci cand urgia haitelor razbate si luna toamnei straluceste."

Cam asa suna un poem gypsy care troneaza pe pagina oficiala a filmului The Wolfman. Ce pacat insa ca mega productia are lansarea oficiala pe 12 februarie anul viitor si nu in toamna acestui an, in perfecta armonie cu vorbele scrise mai sus.

Regizorul Joe Johnston, cunoscut pentru Jurassic park III sau Hidalgo, revine cu un nou film plin de actori celebri si efecte speciale asa cum ii sta bine unui veritabil horror. Da, am mai avut filme cu oameni care se transformau in lup, si ne trece prin minte acum cel cu Jack Nicholson. Johnston ii are insa pe Emily Blunt, Benicio del Toro, Hugo Weaving, Anthony Hopkins sau Geraldine Chaplin si se pare, cel putin din trailer, ca profita din plin de talentul innascut al lui Toro, precum si de sarmul inegalabil al lui Hopkins. Benicio este omul blestemat ca noaptea, cand luna straluceste sus pe cer, sa ia forma fiarei...

Hopkins si del Toro au premii Oscar in palmares, asa ca ne asteptam la prestatii impecabile din partea amandurora. Toro este Lawrence Talbot, un nobil care isi pierde fratele si isi uneste fortele cu tatal sau, Sir John Talbot, plecand in cautarile care vor avea sa-i destainuie un destin blestemat. Lawrence asistase la moartea mamei sale in oraselul Blackmoor si se refacuse cu greu dupa aceasta pierdere. Plecat departe, se parea ca vindecarea survenise si nimic nu ii va mai putea tulbura linistea. Insa Gwen (logodnica fratelui disparut) il roaga sa ii sara in ajutor si sa se intoarca in Blackmoor...Acolo, o creatura ciudata ucisese oamenii si Aberline, un inspector scotian cam ciudat (Hugo Weaving, il stiti din Matrix) este trimis sa verifice crimele...Talbotii, Gwen si Aberline vor avea parte de aventuri nebanuite.

De machiaje si efecte speciale s-a ocupat Rick Baker, castigator a sase premii Oscar. Veti merge la film pe 12 februarie?

Citeste si:
Anthony Hopkins isi sperie fanii cu un clip neobisnuit postat pe...
Anthony Hopkins isi sperie...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.