In perioada 28 august 28 septembrie 2009 spectatorii Hollywood Multiplex sunt invitati - dupa ce au vazut filmul G.I. JOE: Ascensiunea Cobrei - sa intre pe www.hmultiplex.ro/concurs/batalia, sa-si inregistreze datele si sa-si descrie intr-un mod cat mai creativ - aptitudinile de lupta!

SOS! Batalia a inceput! Cobra ataca! G.I.JOE isi recruteaza oamenii!

In premiera absoluta in Romania, Hollywood Multiplex organizeaza o competitie onscreen de jocuri Wii.

In perioada 28 august – 28 septembrie 2009 spectatorii Hollywood Multiplex sunt invitati - dupa ce au vazut filmul G.I. JOE: Ascensiunea Cobrei - sa intre pe www.hmultiplex.ro/concurs/batalia, sa-si inregistreze datele si sa-si descrie – intr-un mod cat mai creativ - aptitudinile de lupta! Despre ce este vorba? Despre o declaratie originala prin care sa demonstreze ca merita si ca isi doresc sa lupte pentru G.I.JOE! Miza? Sansa de a merge in finala, unde lupta pentru energizante Burn sau o consola Wii Nintendo!

Campania organizata de Hollywood Multiplex si Burn este menita sa ii ofere spectatorului G.I JOE o experienta care sa continue senzatiile tari traite in timpul filmului, sa prelungeasca energia indusa de actiunea eroilor preferati si sa promoveze ideea de antrenament si in viata de zi cu zi.

Campania este impartita in doua etape: prima etapa (28 august – 28 septembrie), denumita si SOS! Cobra ataca! ofera spectatorilor filmului sansa ca, in urma inscrierii pe site, sa ajunga in finala concursului. Pe 30 septembrie acestia vor afla daca sortii le-au suras si s-au calificat pentru etapa ulterioara, din cinema. Aceasta din urma – Batalia G.I. JOE – va avea loc pe 10 octombrie 2009 si consta intr-o veritabila demonstratie a finalistilor ca sunt pe masura G.I. JOE. Ajutati de o telecomanda Wii si un adversar pe masura!

Actiunea filmului are loc in Bruxelles, in cadrul G.I. JOE, acronimul pentru Global Integrated Joint Operating Entity si se dezvolta in jurul unei forte internationale care utilizeaza echipamente high-tech in lupta dusa impotriva formatiunii diabolice numita Cobra, condusa de un dealer de armament din Scotia.
Iubitorii filmelor de actiune au acum ocazia sa-si aduca familia si prietenii la cinematograf si sa le demonstreze ca sunt capabili sa isi invinga adversarii din turneul Hollywood Multiplex.

Din 28 august vor fi premiati adevaratii luptatori! Invingatorul va pleca acasa cu o Consola Wii Nintendo si 2 telecomenzi, dar si cu jocul Wii - G.I. JOE. Iar pe cei care mai trebuie sa se antreneze, ii asteapta energizantele Burn.

Citeste si:
Care sunt preferații lui Jorge de la Survivor. Ce a declarat despre...
Care sunt preferații lui...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.