Filme celebre pe care le poti vedea oricand online

Pe Youtube poti gasi orice iti trece prin cap, de la pisici cantatoare la trupe de purici acrobati. In acelasi timp, de ceva vreme, YouTube permite utilizatorilor sai sa incarce filme de lung metraj. Noi am ales pentru tine 15 filme gratis pe care merita sa le (re)vezi.

1. Memoriile unei gheise (2005)

Filmul regizat de Rob Marshall a fost distins cu 3 premii ale Academiei Americane de Film. Pelicula spune povestea micutei Chiyo Chan care este trimisa la o okya pentru a deveni o gheisa. Visul sau pare spulberat de rautatea lui Hatsumomo, o femeie superba insa cu o inima de piatra. Chiyo primeste un ajutor nesperat si cu timpul se va transforma in Sayuri, cea mai celebra gheisa din Gion. Insa asa cum va afla si ea, totul are un pret.

2. Nunta muta (2008)

Pe 5 martie 1953, Iosif Vissarionovici Stalin se stinge din viata. Acest lucru va schimba complet destinele tuturor femeilor dintr-un sat romanesc aflat la 2000 km distanta fata de Moscova. Vestea mortii lui Stalin ajunge in satul respectiv in toiul unei nunti. Orice fel de sarbatoare este interzisa in semn de doliu insa oamenii creativi vor gasi o solutie sa ocoleasca directivele de la Raion. Din pacate, planul lor este deconspirat si vor plati cu viata pentru indrazneala lor.

3. Mandrie si prejudecata (1995)

Varianta in 6 episoade din 1995 cu Jennifer Ehle si Colin Firth este considerata cea mai buna adaptare a romanului clasic al lui Jane Austen. Elizabeth Bennet, fiica unui gentilom sarac de tara atrage fara sa vrea atentia domnului Darcy, unul dintre cei mai instariti barbati din Marea Britanie. Oribiti unul de catre prejudecata, celalalt de catre mandrie, cei doi vor gasi cu greu drumul unul catre celalalt.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: actrita retro sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.