E bine sa pui intrebari. Te ajuta sa dai un sens actiunilor tale, sa observi sau sa descoperi lucruri noi. Abilitatea de a chestiona logic o actiune tinde sa dispara cand avem in fata un film sau un serial TV. Cum altfel ai putea trece peste faptul ca, intr-o lume bantuita de zombies, fara energie electrica si cu acces limitat la apa, femeilor le sta parul de parca ar fi petrecut o jumatate de zi intr-un salon de infrumusetare? Sau v-ati intrebat vreodata ce fac Batman, Superman, Captain America sau orice alt supererou un costum cand au nevoie sa mearga la toaleta? Va veti intreba de acum inainte.

1. Apocalipsa zombie si parul care se aseaza perfect

Este sfarsitul lumii. Electricitatea a cazut de mult, iar apa potabila pe care o gasesti este exclusiv pentru baut. Umbli in zdrente, dar nici nu iti pasa prea mult ce pui pe tine cand ai o hoarda de zombie pe urmele tale. Barbatilor le-a crescut o barba cat a lui Gandalf din Stapanul Inelelor de mare, pentru ca cine are timp de barbierit pe vremurile astea? Si-apoi te uiti la femei: murdare, ranite, jalnice si cu un par perfect si voluminos.

In mod normal, un par lung care nu a mai vazut apa de o luna, ajunge sa atarne slinos si fara viata de scalp, la fel cum un par carlionat lasat sa se usuce natural ajunge sa arate ca un cuib de pasari. Dar uitati-va numai la toate femeile din Walkig Dead, Planet of the Apes sau 28 Day Later si la buclele superbe pe care le au.

Imi pare rau dragelor, dar, in cazul in care nu aveti in kitul de supravietuire si un uscator de par ascuns, o astfel de coafura nu este posibila in conditiile astea.

Intr-adevar, nu te poti astepta ca un film sa fie 100% relistic, dar daca tot de chinui sa faci ca totul sa para cat mai aproape de realitate, nu o da in bara fix cu coafura femeilor.

2. Pauza de pipi a lui Batman

Stiu, supereroii astia in costumele lor negre, mulate si dotate cu tot soiul de gadget-uri arata demential. Si ai nevoie de un costum sau o armura cand te lupti cu maniaci, semizei si monstri intergalactici. Dar, din cand in cand, pana si Batman trebuie sa ia o pauza de la vegheatul asupra orasului Gotham si sa mearga acolo unde pana si imparatul merge singur.

Cum ai putea, insa, sa iei o pauza de pipi cand ai pe tine o armura uriasa sau un costum mulat compus dintr-o singura bucata? Exista un fermoar secret, un super scutec sau you just let yourself go, vorba americanului?

3. In filme, barbatii sexy nu put niciodata

In viata reala, daca strabati timp de cateva ore orasul, vara, in miezul zilei, daca te bagi prin conducte murdare sau cazi in containere de gunoi, nu numai ca vei transpira ingrozitor, dar vei si duhni ca un caine mort. Regula aceasta comuna nu pare sa se aplice daca esti James Bond. Sau John McClane. Sau orice alt erou care nu este supererou, dar care totusi salveaza sotia, ziua, tara si planeta. Acesti barbati extrem de barbati doar transpira – si o fac intr-un mod teribil de sexy – dar nu put. Niciodata. Altfel nu imi pot imagina cum de stau toate gagicutele alea agatate de bratul lui Tony Stark cand a petrecut o zi si-o noapte intr-un costum inchis ermetic. Conculzia e simpla: barbatii din filme nu put si cu asta basta.

Citeste si:
Mira are planuri serioase de viitor. Artista își dorește să devină...
Mira are planuri serioase de...

Nu numai ca acesti barbati fantastici nu put, dar personajele lor mai primesc si titulul de „Cele mai sexy personaje masculine dintr-un film”. Aragon din Stapanul Inelelor este castigatorul titlului, in cazul in care va intrebati, asta in ciuda faptului ca a petrecut cine stie cat timp dormind intr-o padure, s-a „imbaiat” in sange de orca si a petrecut alte cateva zile pe campul de lupta.

Este interesant cum filmele proiecteaza o anumite lumia asupra unui prototip masculin perfect. Daca, pe langa sunet, filmele ar fi introdus, in 1920, si abilitatea de a-ti mirosi personajele, eroii din filmele de actiune de astazi ar petrece mai putin timp dandu-si pumni si si-ar face mai multe programari la spa.

Foto main: muncitor musculos sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.