Ashley Graham este primul model plus size care va aparea in editia de costume de baie a revistei Sports Illustrated.

An de an, revista Sports Illustrated lanseaza calendarul in care cele mai celebre modele ale momentului apar in costume de baie. Faimoasa revista a decis ca ar fi cazul ca, in 2016, si femeile voluptoase sa isi gaseasca locul in celebrul calendar.

Ashley Graham este un model extrem de cunoscut. Desi nu se incadreaza in standardele de frumusete ale industriei, tanara in varsta de 25 de ani a avut numeroase contracte cu branduri celebre si a defilat la Saptamana Modei din New York in lenjerie intima.

Decizia Sports Illustrated face parte din eforturile revistei de a aduce in discutie frumusetea feminina indiferent de marime sau varsta.

It's official - I'm a @si_swimsuit model!! This is a dream come true. Thank you to everyone who stood up for curves- our voices were heard and together you can help me win Rookie of the Year. Stay tuned for voting instructions #beautybeyondsize #siswim

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.