Yuppy 15 Iunie 2015 12:38
Parul de la subrat este unul din cele mai in voga trenduri de beauty pe Instagram.

Dupa ce ani la randul li s-a spus ca parul de pe corp este inestetic, femeile au decis ca este alegerea lor daca il epileaza sau nu. Asa ca, foarte multe tinere si-au acceptat pilozitatea, expunand-o mandre in numeroase postari pe Instagram.

Cresterea parului este un fel de protest la adresa standardelor de frumusete impuse de societate. Inainte de epilatul sa devina obligatoriu, femei celebre, precum Sofia Loren, nu aveau nicio problema in a-si arata parul de la subrat. Astazi, un astfel de gest este considerat inestetic sau, mai rau, o dovada de lipsa de igiena.

Satule de aceste standarde impuse, foarte multe femei nu numai ca si-au lasat parul de la subrat sa creasca, dar l-au si vopsit in culor pastel.

Miley Cyrus a adoptat si ea acest trend, vopsindu-si parul de la axile in roz, in incercarea de a atrage atentia asupra fundatiei pe care a creat-o, Happy Hippie Foundation.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.