Vedetele Stelei - Florin Gardos, Alexandru Chipciu, Fernando Varella, Fiederico Piovacari si Cristian Tanase au avut parte joi de o sesiune de shopping in magazinul BIGOTTI din Baneasa Shopping City, dar si de o intalnire cu fanii dedicata autografelor si pozelor. Acestia au probat piese esentiale din noua colectie toamna-iarna si au mizat pe eleganta in alegerea tinutelor preferate.

Cristian Tanase si Alexandru Chipciu au optat pentru un outfit compus dintr-un sacou in carouri si dungi in culori intense si jeansi, acestea fiind piese ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI. Fiederico Piovacari a ales sa combine jeansii cu o camasa cambrata, din colectia „A vintage story”, ideala pentru un look fresh. Florin Gardos a optat pentru o jacheta casual, pastrand insa un aer sofisticat, iar Fernando Varella si-a completat garderoba cu o camasa simpla, eleganta si un pulover intr-o culoare indrazneata, specifica noii colectii BIGOTTI.

A vintage story”, noua colectie BIGOTTI inspirata din patrimoniul britanic, aduce o cromatica mult mai indrazneata, o croiala bine definita si combinatii inedite de tesaturi, propunand costume cambrate, pantaloni din lana sau bumbac, jeansi, camasi si tricouri moderne, dar si piese fresh, precum jachetele de tweed sau heavy coats. Vedetele Stelei au putut incerca si piese in culori curajoase sau in carouri si dungi intense sau modele ce combina tesaturi diferite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.