Yuppy 4 Iulie 2019 17:26
Autoritatile australiane au distribuit in mediul online imagini in care se poate vedea cum un baietel cade intr-o statie de tren intre peron si vagon. Acestea insista sa reaminteasca parintilor sa fie vigilenti atunci cand sunt insotiti de copii.

In inregistrarea video se vede cum un tren ajunge in statia Sydenham din Sydney, iar o femeie impinge un carucior in directia usilor de la vagoane, insotita fiind si de un baietel de patru ani. Dupa ce calatorii coboara, cel mic se grabeste sa urce, fara sa fie atent la golul dintre garnitura si peron, cazand in gol.

Femeia si alte persoane reactioneaza imediat si atrag atentia personalului, pentru a nu pleca trenul din statie. Ulterior cel mic este ridicat in siguranta de cativa martori, noteaza AOL. Desi nu a fost ranit, cel mic a tras o sperietura puternica.

Ministrul transportului din statul Noul Wales de Sud a declarat: "Un lucru atat de simplu ca a tine mana copilului tau cand se deplaseaza printre statii si urca in tren poate ajuta la prevenirea unei vatamari serioase a acestuia sau mai rau".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.