Yuppy 13 Iunie 2019 00:18
O femeie din Carolina de Nord a aniversat recent varsta de 106 ani. Aceasta s-a nascut pe 5 iunie 1913, cu mult inainte ca tehnlogia de astazi sa acapareze lumea. Femeia este de parere ca doar credinta in Dumnezeu a ajutat-o sa ajunga la aceasta varsta onorabila.


Ruth Hilliard s-a nascut inainte ca multe dintre lucrurile care noua ne fac viata mai usoara sa existe.

Femeia a fost profesoara timp de cateva decenii, atat la scoala, cat si la biserica, scrie ABC 13. Batrana incurajeaza si acum tinerii sa ia educatia in serios si sa aiba rezultate bune la invatatura. Hilliard are un fiu, trei nepoti si un stranepot.

Aceasta pune varsta sa inaintata si longevitatea pe seama credintei sale in Dumnezeu. Desi memoria sa nu mai este la fel de buna ca in alte vremuri, inca poate recita diverse pasaje din Scriptura.

Hilliard crede ca Dumnezeu s-a folosit de anii sai de viata pentru a demonstra valoarea pasajului sau preferat din biblie: Psalmul 91, versetele 15 si 16: "Cand Ma va chema, ii voi raspunde; voi fi cu el in stramtorare, il voi izbavi si-l voi proslavi. Il voi satura cu viata lunga si-i voi arata mantuirea Mea."

In onoarea aniversarii sale, Camera Reprezentantilor a Statelor Unite ale Americii i-a trimis un certificat pentru recunoastere speciala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.