Yuppy 30 Martie 2019 16:24
Un barbat din Melbourne este mai bogat cu 46.6 de milioane de dolari, dupa ce a jucat din greseala doua bilete la loterie, pe care a trecut aceleasi numere. 

Barbatul spune ca a jucat aceleasi numere de 30 de ani, fara ca acestea sa reprezinte ceva special pentru el. Sunat sa fie instiintat despre premiu, nu i-a venit sa creada si mare i-a fost mirarea sa afle ca are premiu dublu, pentru ca a cumparat din greseala doua bilete identice, scrie The Guardian.

Initial barbatul a cumparat un bilet de la o agentie si ulterior unul la fel, de la o alta reprezentanta, unde a pus aceleasi numere.

Concret, premiul cel mare era de 70 de milioane de dolari si doar doua persoane le-au nimerit. Insa, pentru ca barbatul avea doua bilete castigatoare, premiul se va imparti la trei, urmand ca domnul sa primeasca 46.6 milioane de dolari.

In ceea ce priveste planurile lui cu banii, barbatul spune ca va merge in vacanta, isi va cumpara o casa de vacanta si va imparti banii cu familia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.