Yuppy 31 August 2018 18:43
In fiecare zi, intr-un centru de animale sunt abandonate zeci de vietati. Multe dintre ele sunt salvate la timp, pentru unele este prea tarziu. O pisica a avut o soarta fericita, reusind sa fie salvata de oamenii de la adapostul unde a fost lasata la usa, desi sansele de supravietuire erau reduse. Aceasta fusese abandonata intr-o stare deplorabila.

La un centru de animale din Nevada, Douglas County Animal Care & Services, este o practica obisnuita ca oamenii sa lase la usa de la intrare caini si pisici pe care nu le mai vor, noteaza Bored Panda.

Pe 13 august, veterinarii si angajatii centrului au dat peste un caz complet neobisnuit. Acestia au gasit abandonata o pisica bolnava si batrana. Acoperita de o blana incalcita, felina arata ca o vietate de rasa incerta

Pisica nu putea sa se miste, fiind prizoniera in propria blana. In plus cantarea mult peste greutatea normala, fiind evidenta neglijata de stapanii anteriori.

Felina a fost indata preluata in ingrijire. Dupa ce a fost sedata, i s-a indepartata blana - peste 2 kilograme. Curand a fost botezata Bob Marley. Imediat ce s-a vazut libera si in stare sa se miste, pisica s-a tot plimbat prin centru.

In varsta de 10 ani, Bob a intrat in ingrijire si va fi pusa spre adoptie.

Autoritatile locale s-au autosesizat si incearca sa ii gaseasca pe stapanii care au neglijat pisica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.