Yuppy 20 Iulie 2018 17:22
Atunci cand un animal se pierde si dispare din casa unde a locuit, sansele sa fie gasit scad cu fiecare zi. Daca perioada se intinde pe cativa ani, lucrurile se complica si ambele parti se resemneaza ca nu se vor mai revedea vreodata. Din fericire, pentru o felina care a disparut de acasa in urma cu 12 ani si stapanii sai, lucrurile sunt diferite. Acestia s-au regasit dupa mai bine de un deceniu.

In 2006, piscuta Lara a disparut de acasa. Stapanii sai s-au resemnat ca nu o vor mai revedea, noteaza Daily Mail.

Vinerea trecuta insa, acestia au primit o veste neasteptata: dupa 12 ani de la pierderea pisicii, ei au fost apelati de o clinica veterinara, situata la doar cativa kilometri de locuinta lor. Personalul a gasit o pisica cu un microcip pe care l-au verificat si, astfel, stapanii au fost si eu reperati.

Angie Hardy, proprietara pisicutei, a fost extrem de emotionata. Aceasta a descoperit ca pisica si-a pierdut complet auzul, in perioada in care a hoinarit pe strazi. Exceptand aceasta deficienta, pisica este perfect sanatoasa si s-a intors sa locuiasca in vechea casa. Nimeni nu stie unde a fost si ce a facut pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.