Yuppy 5 Iulie 2018 00:28
Atunci cand planifici o nunta, ai grija sa pui totul la punct. De la modul cum asezi invitatii la mese pana la muzica, locatie si fotograf. Fotografii stiu ce au de facut, asa ca nu ar trebui sa iti faci probleme ca la final amintirile tale de la nunta nu vor arata asa cum trebuie. Pentru un cuplu recent casatorit, sesiunea de poze s-a transformat in una amuzanta si nervoasa in egala masura.

Mark Ling si Mandy Criptwell au ales sa se casatoreasca si sa aiba alaturi de ei familia si prietenii cei mai apropiati.

Impreuna cu nuntasii, mirii s-au indreptat catre un loc popular pentru fotografii de evenimente din Torquay, Anglia, doar ca au avut parte de o surpriza, conform boredpanda.com.

Aici au gasit o femeie care facea plaja si care a refuzat sa se indeparteze din zona, pentru a lasa locul liber pentru sedinta foto. La inceput femeia s-a prefacut ca doarme si a refuzat sa ii asculte pe cei prezenti, iar dupa un timp s-a mutat, doar pentru a-si lasa la vedere bunurile. Mai multi invitati au trebuit sa intervina si sa le mute pentru a lasa gradina libera.

Momentul surprins intr-un video a impartit persoanele de pe internet - unii dau dreptate femeii, altii mirilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.