Yuppy 1 Iulie 2018 13:22
Un barbat in varsta de 82 de ani din Japonia a fost obligat de autoritati sa revina in lumea moderna, dupa ce a trait trei decenii pe o insula izolata din Oceanul Pacific.



Masafumi Nagasaki s-a retras pe insula in 1989, desi era casatorit si avea doi copii. Nu se stie, insa, cum a ajuns un fost lucrator in fabrica sa locuiasca aici.

In 2012, barbatul a devenit cunoscut drept "pustnicul dezbracat", pentru ca locuia intr-un mod primitiv - fara haine, apa potabila, electricitate, tehnologie.

In aprilie anul acesta, Nagasaki a fost anuntat de autoritati ca va trebui sa paraseasca insula si sa se intoarca in civilizatie, deoarece parea extrem de slabit. Barbatul a fost de curand vazut in lumea moderna. Dupa ce i s-a interzis sa se intoarca pe insula pentru a-i proteja sanatatea, acesta a fost plasat intr-un centru guvernamental.


Intr-un interviu din 2012 batranul spunea: "sa gasesti un loc unde sa mori este extrem de important si am decis ca asta este locul pentru mine."

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.