Yuppy 12 Iunie 2018 18:25
Aproape toate povestile care implica niste animale se vor dovedi fie inspirationale, fie amuzante. Un clip video devenit viral in foarte scurt timp, prin care s-a documentat salvarea a trei pisoi aproape morti, este dovada ca inca exista bunatate in lume.

O tanara a reusit sa sensibilizeze comunitatea iubitorilor de animale cu pasiunea si incapatanarea cu care a avut grija de niste pisoi abandonati. Acestia au fost gasiti intamplator, in niste boscheti, fara sa aiba mai mult de o zi de viata. Inghetati si cu sanse mici de supravietuire, acestia au fost salvati gratie determinarii celei care i-a gasit.

Asa cum se vede si in clipul video postat in online, pisoii nu erau mai mari decat palma unui om si erau incalziti de ventilatoarele masinii, tremurand in mainile salvatoarei lor. Primul lucru pe care l-a avut in vedere a fost sa le readuca corpul la o temperatura normala si sa ii ajute sa ia in greutate, hranindu-i periodic prin toate mijloacele posibile, indiferent de cat de greu i-a fost.

Cu rabdare si grija, in timp, soarta micutelor animale s-a schimbat radical, primind o sansa la viata.

Felinele au avut parte de familii noi, care i-au adoptat la scurt timp. In schimb, returneaza iubire si multe mieunaturi de multumiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.