Yuppy 9 Mai 2018 18:26
Un husky gasit abandonat pe strazile din Bali a fost salvat de un tanar care nu a putut ramane indiferent la suferinta prin care cainele trecea. Cu foarte putine sanse de supravietuire in acel moment, acesta era vizibil bolnav si era aproape un schelet pe patru picioare. Luat in grija de barbatul care a fost atent sa il insanatoseasca si sa ii oferte atentie, dupa zece luni in care a primit dragoste, medicamente si ingjire, cainele husky este de nerecunoscut, asa cum arata boredpanda.com.

Insula Bali din Indonezia este recunoscuta printre turisti pentru problema pe care o are cu cainii vagabonzi, care pot fi gasiti la aproape orice colt de strada. Pana si autoritatile locale au dificultati in a manevra problema, dar si in a tine sub control imbolnavirea animalelor.

Rico Soegiarto, in varsta de 26 de ani, a dat intr-una dintre plimbarile sale pe aleile oraselui Denpasar de un caine aflat intr-o stare precara de sanatate. Animalul era subnutrit si prezenta zone lipsite de par. Era evident ca se afla pe moarte. In ciuda conditiei dificile in care se afla, tanarul Rico a decis sa il ia in grija si sa ii ofere a doua sansa.

Dupa ce a avut grija sa ii administreze tratament medicamentos, sa il duca la veterinar si sa ii asigure mancare, cainele husky s-a transformat intr-unul sanatos, puternic si superb, care are mereu grija de stapanul sau. Experienta dura prin care a trecut inainte de a fi salvat nu a schimbat cainele, acesta fiind foarte afectuos. Acesta a primit numele Hope (n.r. Speranta).

Intregul proces al transformarii cainelui se poate vedea pe boredpanda.com.
caine husky

caine husky animal

caine salvat husky

Sursa foto: boredpanda.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.