Londonezii s-au trezit peste noapte cu un canion si o cascada chiar in mijlocul orasului. Nu este vorba despre o catastrofa naturala, ci este vorba de multa munca si mult talent din partea unui artist plin de imaginatie.

Londonezii au cu ce sa se mandreasca, cea mai mare pictura 3D din lume a fost realizata chiar sub nasul lor. Pictura are scop publicitar si a fost comandata de Reebook.

Numele artistului care a gandit opera de arta este Joe Hill, un tanar londonez foarte ambitios care a mai realizat astfel de picturi urbane, atat in Londra cat si in alte orase din Statele Unite.

Trecatorii au putut sa admire (sau sa ocoleasca ) aceasta iluzie optica care infatiseaza un canion in care se varsa o cascada imensa.

Mai multi colaboratori ai lui Joe Hill au colaborat pentru a crea o impresie cat mai reala a acestei iluzii optice. Rezultatul a socat trecatorii care s-au pozitionat pe directia acestei picturi 3D.

Joe Hill si pictura urbana comandata de Reebook a intrat in Cartea Recordurilor, fiind cea mai mare pictura 3D urbana realizata vreodata. Suprafata vopsita masoara 1160.45 metri patrati.

Cea mai mare pictura 3D urbana desenata la Londra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.