Pe 24 mai se inaugureaza Gravity Park, cel mai mare skatepark din Estul Europei.

Sambata 24 mai, Constanta devine punctul zero pentru sportul extrem din Romania! H2O, Primaria Constanta si rideri din toata tara inaugureaza Gravity Park, cel mai mare skatepark din Estul Europei.

H2O a facut echipa cu Primaria Constanta pentru a realiza un proiect urias, Gravity Park fiind cel mai mare skatepark din Romania si din sud-estul Europei. Acesta este localizat in parcul Tabacariei, intr-un cadru fresh fix pe malul lacului. Suprafata totala de 8.500 m2 este impartita astfel incat sa impace toti riderii, oferind zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering si evident skate si role.

Complexul va pune la dispozitia sportivilor facilitati complete care se ridica la standarde internationale: skateshop, internet café, vestiare, dusuri, centru inchiriere echipamente si centru de prim ajutor, sezonul viitor urmand a se finaliza si pizzeria si terasa.

Deschiderea Gravity Park a provocat o adevarata miscare de trupe, intrucat peste 100 de rideri din toata tara si-au anuntat deja prezenta la acest eveniment, pentru a inaugura skatepark-ul si pentru a participa la concursurile de best trick, unde se vor pune la bataie premii de 3.000 de euro.

Sambata 24 mai Gravity Park te provoaca cu urmatorul program:

11.00 - Inscrieri
12.00 -16.00 - Demonstratii
16.30 - Deschiderea oficiala
17.15 - Best trick Role
18.00 - Best trick Skate
18.30 - Best trick Trial
19.00 - Best trick Dirt jump
19.30 - Concurs climbing
20.00 - Concert

DJ Bully si MC Bobby vor asigura cele mai bune beaturi si comentarii pe durata evenimentului, iar EMIL, Sport Sangeros si Pistol cu capse vor face atmosfera intr-un concert rasunator, pe masura acestui skatepark!

Gravity Park va contribui cu siguranta la dezvoltarea comunitatii de sport extrem si la evolutia riderilor romani, meritul principal revenind Primariei Constanta, fara sprijinul careia proiectul propus de H2O ar fi fost imposibil de realizat.

Citeste si:
Puya, despre primii bani câștigați din muzică. Pe ce i-a cheltuit:...
Puya, despre primii bani...

Casca de protectie este recomandata!!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.